If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА IV СЕДНИЦА
13472
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13472,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА IV СЕДНИЦА

Дата

December 26, 2017

Категорија

Вести, Совет

Денес беше одржана 4 седница на Советот на општина Радовиш на која се работеше со дневен ред од 13 точки.

 

Покрај советничките прашања на кој даде одговор Градоначалникот Герасим Конзулов, на оваа седница беше разгледена точката за меѓуопштинската соработка помеѓу општините Радовиш и Конче, како и предлог-одлуки и согласности за ЈП Плаваја. Исто така беше разгледан Буџетскиот календар и Предлог-Буџетот за 2018 година, со што беше донесен и Буџетот за 2018 година.

 

На крајот од седницата беа разгледани и усвоени и Извештаите од работните тела на Советот на општина Радовиш,