If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА XV РАБОТНА СЕДНИЦА
14605
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14605,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА XV РАБОТНА СЕДНИЦА

Дата

July 12, 2018

Категорија

Вести, Совет

Вчера се одржа XV работна седница на Советот на општина Радовиш со кој заседаваше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев.

 

На седницата Советниците разгледуваа и работеа со дневен ред од 44 точки, а се разгледуваа повеќе Предлог-одлуки, Предлог-решенија и Извештаи доставени до Советот на општина Радовиш.

 

Советниците имаа можност да поставуваат и советнички прашања на кој одговор даде Градоначалникот Герасим Конзулов.

 

На крајот советниците ги разгледаа и увоија и Извештаите на работните тела кои се во склоп на Советот.


download  РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XV-СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ