If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СООПШТЕНИЕ ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ПОВТОРНА ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ЗА УПВНМ ЗА ЛЕСНА ИНДУСТРИЈА ЗА ЛОКАЛИТЕТ „ДОЛНА РУДИНА“, КО ИЊЕВО-ВОН ГРАД, ОПШТИНА РАДОВИШ
15869
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15869,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СООПШТЕНИЕ ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ПОВТОРНА ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ЗА УПВНМ ЗА ЛЕСНА ИНДУСТРИЈА ЗА ЛОКАЛИТЕТ „ДОЛНА РУДИНА“, КО ИЊЕВО-ВОН ГРАД, ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

April 17, 2019

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

 

                    С О О П Ш Т Е Н И Е

За организирање на повторна Јавна презентација и Јавна анкета за  УПВНМ за лесна индустрија за локалитет „Долна Рудина“, КО Ињево-вон град, Општина Радовиш

 

 

Јавна презентација и јавна анкета повторно се организира за  УПВНМ за лесна индустрија за локалитет „Долна Рудина“, КО Ињево-вон град, Општина Радовиш.

 

Јавната анкета и јавната презентација за УПВНМ за лесна индустрија за локалитет „Долна Рудина“, КО Ињево-вон град, Општина Радовиш,  ќе се спроведе со излагање на планот во просториите на Мала Сала во Општина Радовиш.

 

Јавната анкета ќе трае пет(5) работни дена од 18.04 – 30.04.2019г. секој работен ден од 08:00 до 14:00 часот.

 

Јавната презентација со стручно презентирање на планот ќе се одржи на ден 22.04.2019г. во 14:30ч, во просториите на Мала Сала во Општина Радовиш, Бул.“А.Македонски“ бр.7.

 

Во споменатиот рок субјектите од член32 од законот за просторно и урбанистичко планирање , како и сите заинтересирани физички и правни лица можат да достават забелешки и предлози по предлог планот на анкетни листови, во електронска форма преку системот е-урбанизам или во писмена форма.