If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СООПШТЕНИЕ ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ЗА АРХИТЕКТОНСКО-УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ЗА ПРОМЕНА НА ГРАНИЦА ПОМЕЃУ ГП-Ж10 (КП 4440/2) И ГП-Ж11 (КП 4440/3) ДЕЛ ОД УБ15 ВО ОПШТИНА РАДОВИШ
15912
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15912,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СООПШТЕНИЕ ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ЗА АРХИТЕКТОНСКО-УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ЗА ПРОМЕНА НА ГРАНИЦА ПОМЕЃУ ГП-Ж10 (КП 4440/2) И ГП-Ж11 (КП 4440/3) ДЕЛ ОД УБ15 ВО ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

April 22, 2019

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Врз основа на член35 став3 од Законот за просторно и урбанистичко планирање (Сл.Весник на РМ бр. 199/14, 44/15, 193/15, 31/16, 163/16, 64/18 и 168/18), Градоначалникот на Општина Радовиш го дава следното:

 

 

С О О П Ш Т Е Н И Е

 За организирање на Јавна презентација и Јавна анкета за  Архитектонско-урбанистички проект за промена на граница помеѓу ГП-Ж10 (КП 4440/2) и ГП-Ж11 (КП 4440/3) дел од УБ15 во Општина Радовиш

 

Јавна презентација и јавна анкета одобрување на Архитектонско – урбанистички проект за промена на граница помеѓу ГП-Ж10 (КП 4440/2) и ГП-Ж11 (КП 4440/3) во УБ15 во Општина Радовиш ќе се спроведе со излагање на Предлог планот во просториите на Мала Сала во Општина Радовиш.

 

Јавната анкета ќе трае пет(5) работни дена од 25.04 – 07.05.2019г. секој работен ден од 08:00 до 14:00 часот.

 

Јавната презентација со стручно презентирање на планот ќе се одржи на ден 25.04.2019г. во 13:00ч, во просториите на Мала Сала во Општина Радовиш, Бул.“А.Македонски“ бр.7.

 

Во споменатиот рок субјектите од член32 од законот за просторно и урбанистичко планирање , како и сите заинтересирани физички и правни лица можат да достават забелешки и предлози по предлог планот на анкетни листови, во електронска форма преку системот е-урбанизам или во писмена форма.

 

 

      Општина Радовиш