If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СООПШТЕНИЕ ЗА СОСТАНОК СО ИМАТЕЛИ НА НАДЗЕМНИ КАБЕЛСКИ МРЕЖИ НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА РАДОВИШ
18397
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18397,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СООПШТЕНИЕ ЗА СОСТАНОК СО ИМАТЕЛИ НА НАДЗЕМНИ КАБЕЛСКИ МРЕЖИ НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

На ден 24.11.2021 година со почеток од 12:00 ч. ќе се одржи состанок со иматели на надземни кабелски мрежи на територијата на општина Радовиш, во салата за состаноци во зградата на ЕЛС општина Радовиш.

 

 

Целта на состанокот е да се разгледат можностите за дислоцирање на надземните кабелски инсталации и заменување со нови подземни кабелски водови.

Се покануваат сите иматели да присуствуваат на состанокот.

 

 

Се надеваме на успешна соработка и заеднички да го решиме овој проблем кој ќе ја подобри сликата на нашиот град.

 

 

Со почит.