If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СООПШТЕНИЕ ВО ВРСКА СО ОДОБРЕНИОТ ПРОЕКТ ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА 13 НЕВРАБОТЕНИ ЛИЦА
16153
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16153,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СООПШТЕНИЕ ВО ВРСКА СО ОДОБРЕНИОТ ПРОЕКТ ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА 13 НЕВРАБОТЕНИ ЛИЦА

Дата

June 05, 2019

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

 

Во врска со одобрениот проект за ангажирање на 13 невработени лица за потребите  на Општина Радовиш како дел од активна мерка 6,2 Јавни работи, Општина Радовиш ги известува сите заинтересирани граѓани за можноста да се вклучат и бидат ангажирани во овој проект .

За таа цел се повикуваат сите заинтересирани лица за учество и повеќе информации  да се обратат и пријават  во Центарот за вработување Радовиш најдоцна до 10.06.2019

 

Со почит