If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СООПШТЕНИЕ
16594
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16594,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СООПШТЕНИЕ

Дата

August 19, 2019

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Се известуваат граѓаните, пчеларите и пчеларските здруженија на територијата на Општина Радовиш дека на ден 22.08.2019г. (четврток) во вечерните часови (од 22.00ч до 05:00ч) ќе се изврши прскање против комарци и други штетни инсекти. Се укажува на сите граѓани и пчеларски здруженија навреме да ги заштитат своите пчелни семејства со цел да се избегне настанување на несакани штетни последици.

Со Почит,
Општина Радовиш