If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СПОРТСКИТЕ КЛУБОВИ НАШЕ СЕКОЈДНЕВИЕ
11327
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11327,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СПОРТСКИТЕ КЛУБОВИ НАШЕ СЕКОЈДНЕВИЕ

Градоначалникот на општина Радовиш Сашко Николов продолжува со средбите со спортските клубови од општината сакајки дирекно да се запознае со реализацијата на програмата на спортските клубови, нивното секојдневие и нивните планови за тековната година.

 

Во текот на вчерашниот ден тој се сретна со членовите на Алпинистичкиот Клуб Плоча од Радовиш каде што од страна на раководството на АК Плоча детално беше запознаен со нивните достигнувања во текот на ланската година,постигнатите резултати и со нивните планови и амбиции за во 2016 година.

 

Градоначалникот Николов од своја страна го истакна задоволството што толку млади луге и деца се вклучени и се занимаваат со овој убав и атрактивен спорт и истакна дека и оваа година во буџетот на општина Радовиш има средства предвидени за реализација на програмата на АК Плоча и дека како и досега општина Радовиш помагањето на спортот и спортските клубови го држи на високо место на пиедесталот на приоритети на општината.

Дата

February 11, 2016

Категорија

Спорт