If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ НА ПОКРАЈЧЕВО
10977
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10977,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ НА ПОКРАЈЧЕВО

Дата

October 01, 2015

Категорија

Вести

Посетите и средбите со жителите на урбаните и месните заедници во општина Радовиш на Градоначалникот Николов продолжија и вчера во вечерните часови, каде што беше посетено населеното место Покрајчево и остварена средба со граѓаните од оваа месна заедница.

 

Со оваа посета на Градоначалникот Сашко Николов се продолжи со Агендата за посети по населените места, урбаните и месните заедници, каде што преку директен контакт и средби со овие жители Градоначалникот се запознава со проблемите со кои се соочуваат, и наоѓање начин за нивно решавање.

 

На оваа средба од страна на Градоначалникот Николов жителите на Покрајчево беа запознаени со проектите кои се за оваа населено место (изградбата на новата училишна зграда, довршување на канализационата мрежа и др.) а исто така им беа претставени и наредните проекти кои треба да се реализирааат во Покрајчево.

 

Агендата на Градоначалникот Сашко Николов за посети по урбаните и месните заедници во општина Радовиш продолжува и во текот на наредните денови, каде што е предвидено да се остварат средби со граѓаните од сите населени места во општина Радовиш.