If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ ОД СПОРТСКИТЕ КЛУБОВИ
15632
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15632,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ ОД СПОРТСКИТЕ КЛУБОВИ

Дата

February 28, 2019

Категорија

Вести, Известување, Спорт

Денес во просториите на општина Радовиш на иницијатива на претседателите и претставници на дел од спортските клубови во општина Радовиш, се одржа средба со Градоначалникот на општина Радовиш Герасим Конзулов на која беше изразен револтот кон дел од Советниците во Советот на општина Радовиш поради неодржувањето на 25 седница, и недонесувањето на одлука за распределба на финансиски средства за спортските клубови за 2019 година.

 

Од таа причина и поради нивно најавено не присуствување на манифестацијата „Спортист на годината“, сакаме да ја информираме јавноста дека истата манифестација се одложува.

Дополнително ќе бидете информирани за нејзиното одржување.