If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СООПШТЕНИЕ ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ПОВТОРНА ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ЗА ИЗМЕНА И ДОПОЛННА НА ДУП ЗА ДЕЛ ОД УБ3, ОПШТИНА РАДОВИШ
15878
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15878,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СООПШТЕНИЕ ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ПОВТОРНА ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ЗА ИЗМЕНА И ДОПОЛННА НА ДУП ЗА ДЕЛ ОД УБ3, ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

April 17, 2019

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

             С О О П Ш Т Е Н И Е

 За организирање на повторна Јавна презентација и Јавна анкета за измена и дополнна на ДУП за дел од УБ3, Општина Радовиш 

 

Јавна презентација и јавна анкета се организира повторно во постапка за  измена и дополнување на ДУП за дел од УБ3 со намена Г(индустрија) во Радовиш, општина Радовиш, ќе се спроведе со излагање на Предлог планот во просториите на Мала Сала во Општина Радовиш.

 

Јавната анкета ќе трае десет(10) работни дена од 18.04 – 07.05.2019г. секој работен ден од 08:00 до 14:00 часот.

 

Јавната презентација со стручно презентирање на планот ќе се одржи на ден 25.04.2019г. во 12:00ч, во просториите на Мала Сала во Општина Радовиш, Бул.“А.Македонски“ бр.7.

 

Во споменатиот рок субјектите од член32 од законот за просторно и урбанистичко планирање , како и сите заинтересирани физички и правни лица можат да достават забелешки и предлози по предлог планот на анкетни листови, во електронска форма преку системот е-урбанизам или во писмена форма.