If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
16778
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16778,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ

Дата

September 17, 2019

Категорија

Вести, Тековни Проекти

На повеќе локации во градот е обновена хоризонталната и вертикалната сигнализација. Поставени се нови сообраќајни знаци, нови сферни огледала за подобрување на прегледноста и се обновени постојните пешачки премини.