If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ТЕКОВНО: 6 ПРОЕКТИ ЗА ПОДОБРА ОПШТИНА
18066
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18066,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ТЕКОВНО: 6 ПРОЕКТИ ЗА ПОДОБРА ОПШТИНА

Дата

March 26, 2021

Категорија

Вести, Тековни Проекти

✅ Продолжува работата на тротоарите на ул. Плачковица;
✅ Се поставуваат бетонски рабници на кракот на ул.Плачковица пред асфалтирање;
✅ Се поплочува нова улица во с.Ораовица;
✅ Се гради спортското игралиште во с. Подареш;
✅ Активно се работи на трите улици со фекална канализација во с. Јаргулица;
✅ Се обновува фасадата на зградата кај Паркот на младите.
Ова е само дел од пролетната градежна офанзива во општината.
Продолжуваме.