If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | УВИД НА ЧИСТЕЊЕТО НА РЕЧНОТО КОРИСТО НА РЕКА СТУПНИЦА ВО ПОДАРЕШ
18496
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18496,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

УВИД НА ЧИСТЕЊЕТО НА РЕЧНОТО КОРИСТО НА РЕКА СТУПНИЦА ВО ПОДАРЕШ

Дата

December 09, 2021

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Продолжуваме со одговорна реализaција на она што го ветивме во нашата програма и директно ги решаваме напластените проблеми на граѓаните.

Градоначалникот на општина Радовиш Ацо Ристов направи увид на чистењето на речното користо на река Ступница во Подареш.
Со помош на техничката механизација на ЈП Плаваја, ќе биде исчистен вишокот на наноси кои го попречуваат нормалниот тек на водата а со тоа се намалува и опасноста од излевање од речното корито.