If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | УЛИЦАТА „ДАНЕ ТРАЈКОВ“ ИНТЕНЗИВНО СЕ ПОДГОТВУВА ЗА АСФАЛТИРАЊЕ
10559
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10559,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

УЛИЦАТА „ДАНЕ ТРАЈКОВ“ ИНТЕНЗИВНО СЕ ПОДГОТВУВА ЗА АСФАЛТИРАЊЕ

Дата

June 24, 2015

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Уште едно ветување од Градоначалникот Сашко Николов се реализира и е во финалната-завршна фаза,  долго очекуваната улица за изградба „Дане Трајков“ станува реалност за граѓаните од 5та УЗ во Радовиш.

 

По завршувањето на атмосферската, фекалната и водоводната мрежа, деновиве интензивно се работи на последниот строј, а веќе следната недела се очекува да се асфалтира.