If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | УЛИЦАТА „ШАИН МААЛЕ“ ЦЕЛОСНА ОБНОВЕНА И АСФАЛТИРАНА
11564
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11564,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

УЛИЦАТА „ШАИН МААЛЕ“ ЦЕЛОСНА ОБНОВЕНА И АСФАЛТИРАНА

Дата

April 18, 2016

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Завршени се сите градежни активности поврзани со рехабилитацијата на улицата „Шаин Маале“.

 

Санирана е главната причина која во минатото предизвикуваше голем проблем и ископување на асфалтот, а тоа беше запушена и несоодветна атмосферска канализација.

 

Сега со новите градежни активности се поставени уште три нови попречни канали со сливни решетки по целата ширина на улицата кои ќе ја зафаќаат атмосферската вода од улицата. Асфалтирани се 360 метри.