If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ КРСТЕ П. МИСИРКОВ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНАТА
14993
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14993,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ КРСТЕ П. МИСИРКОВ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНАТА

Дата

October 05, 2018

Категорија

Вести

Денес на огромно задоволство на Градоначалникот Герасим Конзулов во посета на општината беа учениците од ООУ Крсте П. Мисирков од Радовиш, кои се запознаа со Градоначалникот на општина Радовиш и му поставуваа голем број на прашања околу неговата функција, како и за органите на општината Радовиш.

 

Оваа посета на учениците е по повод „Неделата на детето“, а исто така и денешиот ден 5-ти Октомври „Денот на учителот“.