If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | УЧЕСТВО НА ЈАВНОСТА СО СВОЕ МИСЛЕЊЕ ЗА ПРЕДЛОГ-БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЗА 2019
15340
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15340,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

УЧЕСТВО НА ЈАВНОСТА СО СВОЕ МИСЛЕЊЕ ЗА ПРЕДЛОГ-БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЗА 2019

Дата

December 20, 2018

Категорија

Вести, Известување

Во согласност со нашата заложба за отворена,одговорна и транспарентна работа на локалната самоуправа,како и зголемување на довербата меѓу локалната администрација и граѓаните, Ве повикуваме да дадете свое мислење за Предлог Буџетот на општина Радовиш за 2019та година.

 

 

pdf-icon  Превземи / Download

 

 

Вашата забелешка/коментар можете да ја доставите со пополнување на формуларите и испраќање на истите на E-mail адресата: info@radovis.gov.mk  

 

                                                                                            .