If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЗАПОЗНАЈТЕ ГИ ВОЈНИЦИТЕ !
16218
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16218,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЗАПОЗНАЈТЕ ГИ ВОЈНИЦИТЕ !

Дата

June 25, 2019

Категорија

Вести

По повод организирањето на заедничката вежбовна активност ,,Одлучен удар,, на која учествуваат капацитети на вооружените сили на Република Северна Македонија, САД, Република Албанија, Република Бугарија, Република Црна Гора и Република Литванија, меѓу другото планирани се и настани од областа на цивилно-воената соработка.

За реализирање на цивилно -воена интеракција на 26.06.2019 година (Среда) од 10-12 часот, на локацијата пред ОУ Центар за култура „Ацо Караманов“-Радовишпланирано е прикажување на воена опрема, средства и возила, со цел остварување на непосреден контакт со граѓаните.

 Дојдете да ги разгледате овие возила и опрема одблиску, и да се запознаете со војниците!