If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЧЛЕНОВИТЕ ОД КЛУБОТ “MUAY THAI COMBAT” НА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НИКОЛОВ
9718
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9718,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЧЛЕНОВИТЕ ОД КЛУБОТ “MUAY THAI COMBAT” НА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НИКОЛОВ

Дата

December 22, 2014

Категорија

Вести

Градоначалникот на општина Радовиш Сашко Николов денес оствари средба со членовите од клубот за тајландски бокс “Muay Thai Combat“ од Радовиш.

 

На оваа средба Градоначалникот Николов од страна на членовите на овој клуб беше запознаен со  успесите кои ги постигнаа овие наши борци во домашните и интернационалните натпревари на кој учествуваа.

 

Од страна на Градоначалникот Сашко Николов тие добија ветување дека секогаш ќе ја имаат подршката негова и од општина Радовиш, тој им се заблагодари што достојно ја претставуваат општина Радовиш и Република Македонија преку овој спорт.

 

Во разговорот тие дојдоа до заклучок дека Радовиш заслужува и треба во наредниот период да биде домаќин на еден ваков интернационален турнир во тајландски бокс.