If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРАЃАНИ ОД ОБЛАСТА НА СПОРТОТ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ШЕСТОНОЕМВРИСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ
15008
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15008,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРАЃАНИ ОД ОБЛАСТА НА СПОРТОТ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ШЕСТОНОЕМВРИСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ

Дата

October 12, 2018

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

ЈАВЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРАЃАНИ ОД ОБЛАСТА НА СПОРТОТ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ШЕСТОНОЕМВРИСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ

 

Се распишува јавен конкурс за избор на Здружение на граѓани за реализација на шестоноемврискиот турнир во мал фудбал во општина Радовиш во 2018 година.

 

Периодот за доставување на документите е 5 дена од денот на објавувањето на Јавниот оглас, заклучно со 16.10.2018 година.

 

pdf_icon_50   КОНКУРС