If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВЕН ОГЛАС за ангажирање на 11 работници за изведување на јавни работи
12327
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12327,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВЕН ОГЛАС за ангажирање на 11 работници за изведување на јавни работи

Дата

March 03, 2017

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

ЈАВЕН ОГЛАС

за ангажирање на 11 работници за изведување на јавни работи во рок од 4 месеци

 

 

Услови за пријавување:

а) долгорочно евидентирани невработени лица

б) ниско квалификувани невработени лица

в) лица над 55 години

 

  • за лицата кои ке бидат избрани и ангажирани е предвидена финансиска подршка во износ од 7.200,оо денари месечно (во кои е вклучен персонален данок на доход и осигурување во случај на несреќа при работа и професионално заболување) по едно ангажирано невработено лице месечно.
  • За време на јавните работи ангажираните невработени лица не ги губат правата по основ на невработеност.
  • Пријавувањето ќе се врши во просториите на Општина Радовиш во Архива од 03.03.2017 а најдоцна до 09.03.2017 година, секој ден од 7,30 часот до 15,30 часот.

 

pdf-icon   ЈАВЕН ОГЛАС (превземи)