If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ИНИЦИЈАТИВИ ЗА ИЗРАБОТКА НА УРБАНИСТИКИ ПЛАНОВИ
12283
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12283,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ИНИЦИЈАТИВИ ЗА ИЗРАБОТКА НА УРБАНИСТИКИ ПЛАНОВИ

Дата

February 23, 2017

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Се известуваат граѓаните и правните лица на територијата на Општина Радовиш, дека се распишува: Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на Урбанистички планови.

 

Јавниот повик се распишува согласно на член21 од Законот за просторно и урбанистичко планирање (Сл.в. на РМ бр.199/2014,42/2015,44/2015,31/16) за период од најмалку 30 дена од објавата за сите заинтересирани физички и правни лица.

pdf-icon   СООПШТЕНИЕ (превземи)