If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВЕН ПОВИК (за избор на Спортист, Спортска екипа и Спортски работник за 2014-та година)
9901
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9901,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВЕН ПОВИК (за избор на Спортист, Спортска екипа и Спортски работник за 2014-та година)

Дата

January 16, 2015

Категорија

Известување, Соопштенија

Ј А В Е Н  П О В И К

За избор на Спортист, Спортска екипа и Спортски работник за 2014-та година

  1. Комисијата за култура, образование и спорт ги повикува сите спортисти и спортски екипи од општина Радовиш, кои имаат остварено спортски успеси во 2014-та година, да се пријават на Јавниот повик за избор на најдобар спортист и спортска екипа.
  2. Пријавата треба да биде поднесена како и потпишана и заверена од страна на овластеното лице на Спортскиот клуб или здружението кои го пријавуваат Спортистот или спортската екипа.

Во пријавата треба да бидат наведени постигнатите резултати во поединечна или во екипна конкуренција во 2014-та година , а во прилог да бидат приложени  докази за истите  (копија од диплома, фотографија, извештај од федерација и сл)

 

 

 

pdf_icon_50 (превземи)

– ЈАВЕН ПОВИК