If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВЕН ПОВИК ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА НА СПОРТСКИ КЛУБОВИ
11301
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11301,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВЕН ПОВИК ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА НА СПОРТСКИ КЛУБОВИ

Дата

January 27, 2016

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

 

Ј А В Е Н  П О В И К

за распределба на средства од буџетот на општина Радовиш на спортските клубови од Општина Радовиш за 2016 година.

Период на доставување на документите по објавениот Оглас од 26.01.2016 год. до 05.02.2016 год.

 

 

 

 

 

pdf-icon   ЈАВЕН ПОВИК (превземи)