If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИБИРАЊЕ ПРЕДЛОГ ПОНУДИ ЗА ПРОЕКТИ ОД ЈАВЕН ИНТЕРЕС
10304
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10304,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИБИРАЊЕ ПРЕДЛОГ ПОНУДИ ЗА ПРОЕКТИ ОД ЈАВЕН ИНТЕРЕС

Дата

May 05, 2015

Категорија

Известување

Јавен повик за прибирање на предлог проекти од јавен интерес за подобрување на квалитетот на живот на граѓаните од областа на локален економски развој, заштита на животната средина, енергетската ефикасност и обновливите извори на енергија, социјална кохезија, образование и култура од здруженија на граѓани и фондации од Општина Радовиш во согласност со стратешките и програмските документи на општината, финансирани од буџетот на Општина Радовиш за 2015 година.

Финансиските средства предвидени во буџетот на Општина Радовиш за 2015 година, во програмата G1 за вклучување на проекти од стратешки локален развој изнесувааат 3.000.000 денари. Истите ке бидат распределени по доставен и одобрен предлог проект на здруженија на граѓани и фондации.

Право на учество

 Субјекти кои имаат право да конкурираат со свои предлог проекти се здруженија и фондации со седиште во Општина Радовиш.

pdf_icon_50 (превземи)

 Одлука за распишување на јавен повик

Пријава за предлог проект Радовиш