If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ И УЧЕСТВО НА ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СУБЈЕКТИ НА МАНИФЕСТАЦИЈАТА “СAМУН ЕМ ТАТЛИЈА“–12,13 И 14 ОКТОМВРИ 2018 ГОД.
14827
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14827,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ И УЧЕСТВО НА ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СУБЈЕКТИ НА МАНИФЕСТАЦИЈАТА “СAМУН ЕМ ТАТЛИЈА“–12,13 И 14 ОКТОМВРИ 2018 ГОД.

Дата

August 27, 2018

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Врз основа на Одлука на Управниот одбор од 24.08.2018 год., Здружението „Експериенце“ на ден 27.08.2018 год. објавува :

 

                             ЈАВЕН ПОВИК

За пријавување и учество на заинтересирани субјекти на манифестацијата “СAМУН ем ТАТЛИЈА“ – 12,13 и 14 Октомври 2018 год.

 

Право на учество

  • Правни лица, трговски друштва (угостителство) и здруженија (кои се регистрирани и обавуваат дејност поврзана со традиционалната кујна), со седиште во Општина Радовиш.

Критериуми

  • Корисниците да се регистрирани согласно Законот за трговски друштва и Законот за здруженија и фондации ;
  • Корисниците својата дејност да ја реализираат на територијата на Општина Радовиш ;
  • Докажано искуство во приготвување на специјалитетите Самун и Татлија.

Потребни документи за аплицирање :

  • Пријава за учество ;
  • Копија од важечка Тековна состојба од Централен регистар на РМ ;

 

Пријавата со пропратната документација се доставува директно во седиштето на Здружението на адреса бул. Александар Македонски бб во просториите на Сава Осигурување.

 

На пликот да биде нагласено „За СAМУН ем ТАТЛИЈА 2018“.

 

Краен рок за поднесување на барањето е 10 дена од објавувањето на Јавниот оглас, заклучно до 05 Септември 2018 година до 15:30 часот.

 

Напомена: Непотполните Пријави и Пријавите кои се пристигнати по истекот на предвидениот рок нема да се разгледуваат. Доставените Пријави не се враќаат.

 

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ И УЧЕСТВО  (Погледни или превземи)

 

Лица за контакт:

Мијалов Бранко 078/226-116

Јанев Стојан 075/214-636