If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВЕН ПОВИК ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА НА ЗДРУЖЕНИЈА И НЕВЛАДИНИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА 2017 ГОДИНА
12322
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12322,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВЕН ПОВИК ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА НА ЗДРУЖЕНИЈА И НЕВЛАДИНИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА 2017 ГОДИНА

Дата

March 02, 2017

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

ЈАВЕН ПОВИК

За распределба на средства од буџетот на општина Радовиш на здруженија на граѓани и невладини организации од општина Радовиш за 2017 година

1. Се распишува оглас за распределба на средства од Буџетот на општина  Радовиш на заинтересирани  здруженија на граѓани и невладини организации од општина Радовиш за 2017 год.

Период на доставување на документите по објавениот Оглас од 02.03.2017 год. до 10.03.2017  год.

 

Доставување на потребните документи е на адреса Совет на општина Радовиш , Комисијата за Финансирање, Буџет и локален економски развој бул. Александар Македонски бр.7 Радовиш најдоцна до  10.03.2017 год.

pdf-icon   ЈАВЕН ПОВИК (превземи)