If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И АНКЕТА ПО ПРЕДЛОГ ПЛАН ЗА УПВНМ ЗА ЛЕСНА ИНДУСТРИЈА ЗА ЛОКАЛИТЕТ „ДОЛНА РУДИНА“, КО ИЊЕВО
15591
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15591,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И АНКЕТА ПО ПРЕДЛОГ ПЛАН ЗА УПВНМ ЗА ЛЕСНА ИНДУСТРИЈА ЗА ЛОКАЛИТЕТ „ДОЛНА РУДИНА“, КО ИЊЕВО

Дата

February 19, 2019

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

 

С О О П Ш Т Е Н И Е

За организирање на Јавна презентација и Јавна анкета по Предлог план за УПВНМ за лесна индустрија за локалитет „Долна Рудина“, КО Ињево-вон град, Општина Радовиш

 

 

Јавна презентација и јавна анкета се организира по Предлог план за  УПВНМ за лесна индустрија за локалитет „Долна Рудина“, КО Ињево-вон град, Општина Радовиш. Опфатот е со површина од 9.27ха.

 

Јавната анкета и јавната презентација по Предлог УПВНМ за лесна индустрија за локалитет „Долна Рудина“, КО Ињево-вон град, Општина Радовиш,  ќе се спроведе со излагање на Предлог планот во просториите на Мала Сала во Општина Радовиш.

 

Јавната анкета ќе трае пет(5)  работни дена од 25.02 – 01.03.2019г, секој работен ден од 08:00 до 14:00 часот.

 

Јавната презентација со стручно презентирање на планот ќе се одржи на ден 27.02.2019г. во 12:30ч, во просториите на Мала Сала во Општина Радовиш, Бул.“А.Македонски“ бр.7.

 

Во споменатиот рок субјектите од член32 од законот за просторно и урбанистичко планирање , како и сите заинтересирани физички и правни лица можат да достават забелешки и предлози по предлог планот на анкетни листови, во електронска форма преку системот е-урбанизам или во писмена форма.

 

pdf-icon