If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СООПШТЕНИЕ
8879
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8879,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СООПШТЕНИЕ

Дата

July 23, 2014

Категорија

Известување, Соопштенија

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА

За донесување на измени и допуни на Детален урбанистички план за дел од Урбан блок 19 за град Радовиш, во површина од 1,91 ха.

 

Оваа измена и допуна на ДУП се зафаќа помеѓу – ул. Плачковица, ул. Видеое Смилевски Бато и ул. Благој Мучето во Радовиш, општина Радовиш.

Повеќе информации ….