If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И АНКЕТА ЗА ПРЕДЛОГ УРБАНИСТИЧКИ ПЛАНОВИ ЗА ПОДАРЕШ, ДАМЈАН И ИЊЕВО
14975
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14975,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И АНКЕТА ЗА ПРЕДЛОГ УРБАНИСТИЧКИ ПЛАНОВИ ЗА ПОДАРЕШ, ДАМЈАН И ИЊЕВО

Дата

October 03, 2018

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Во тек е Јавна презентација и Јавна анкета за предлог урбанистички плановите за населените места Подареш, Дамјан и Ињево.
Сите заинтересирани лица можат да доставуват писмени забелешки со анкетен лист во секторот за урбанизам во ЕЛС Општина Радовиш.

pdf_icon_50  Погледни или превземи