If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВНА РАСПРАВА ПО ДЕТАЛНИТЕ УРБАНИСТИЧКИ ПЛАНОВИ ЗА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА: АЛИКОЧ, БУЧИМ, ПРНАЛИЈА, КАЛАУЗЛИЈА, КОЏАЛИЈА, СМИЉАНЦИ, СУЛДУРЦИ И СУПУРЃЕ
15917
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15917,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВНА РАСПРАВА ПО ДЕТАЛНИТЕ УРБАНИСТИЧКИ ПЛАНОВИ ЗА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА: АЛИКОЧ, БУЧИМ, ПРНАЛИЈА, КАЛАУЗЛИЈА, КОЏАЛИЈА, СМИЉАНЦИ, СУЛДУРЦИ И СУПУРЃЕ

Дата

April 18, 2019

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Во тек е јавна расправа по деталните урбанистички планови за населените места: Аликоч, Бучим, Прналија, Калаузлија, Коџалија, Смиљанци, Сулдурци и Супурѓе и истата трае до 25.04.2019 год.

 

Плановите се истакнати во салата за состаноци на Советот на општината и сите заинтересирани може своите забелешки да ги искажат преку анкетни листови кои се наоѓат во надлежните служби за урбанизам.

 

Исто така за индустриска зона “ Долна Рудина” планот ќе биде на увид до 30.04.2019 година.

 

Плановите беа објавени во два дневни весника Нова Македонија и Вечер.