If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ТЕНДЕРСКА ПОСТАПКА ЗА ГРАДЕЖНИ РАБОТИ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ДЕЛ ОД РЕЧНОТО КОРИТО НА РЕКА СУШИЦА ВО ОПШТИНА РАДОВИШ
17258
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17258,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ТЕНДЕРСКА ПОСТАПКА ЗА ГРАДЕЖНИ РАБОТИ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ДЕЛ ОД РЕЧНОТО КОРИТО НА РЕКА СУШИЦА ВО ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

January 20, 2020

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион објавува јавен повик за доделување на договор за јавна набавка „Изведување на градежни работи за реконструкција на дел од речното корито на река Сушица во општина Радовиш“ со финансиска поддршка од Европска Унија преку ИНТЕРРЕГ ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија – Р. Северна Македонија Тендерската документација е достапна на увид во просториите на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион, бул. Маршал Тито бр. 1 (1-ви спрат), Струмица, Р.С. Македонија и е објавена на следниве веб страни:

http://www.rdc.mk/southeastregion/ и http://www.ipa-cbc-007.eu/bg/public-tenders.

 

Крајниот рок за доставување на понудите е до 16.00 часот (локално време), на 18.03.2020 година.

 

Дополнителни информации или појаснувања ќе се објавуваат на следниве веб страни: http://www.rdc.mk/southeastregion/ и http://www.ipa-cbc-007.eu/bg/public-tenders.

 

Комплетната тендерска документација може да ја преземете од следниот линк: http://www.ipa-cbc-007.eu/public-tenders/tender-procedure-works-regulation-part-riverbed-river-sushica-municipality-radovish.