If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | TREEBANKS – Подигањето на општествената одговорност за зачувување на животната средина
18425
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18425,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

TREEBANKS – Подигањето на општествената одговорност за зачувување на животната средина

Дата

November 20, 2021

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Подигањето на општествената одговорност за зачувување на животната средина е врвен приоритет.
TREEBANKS се доказ за тоа, и верувајте – нема им рамни.
Овој наш, европски и светски проект потекнува од овде-од Радовиш, и како нов бренд треба да претставува наша заедничка гордост.
Овој тим на ентузијасти не мотивира дека богатството што го имаме – треба да го негуваме.
Нашиот Даб е реткост. Да го чуваме и одгледуваме.
Им благодариме и се надеваме на успешни резултати од нивниот проект.
Со почит.