If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | НОВ ПАРКИНГ ВО МЕСНАТА ЗАЕДНИЦА „КОМУНА“
18645
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18645,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

НОВ ПАРКИНГ ВО МЕСНАТА ЗАЕДНИЦА „КОМУНА“

Дата

December 30, 2021

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Граѓаните јасно и недвосмислено дадоа поддршка на проектите, промените и победите.

Ние имаме одговорност заедно со народот да ја изградиме новата иднина и токму затоа уште веднаш почнуваме да ја остваруваме.

 

Денес во употреба пуштивме уште еден паркинг во месната заедница „Комуна“ кој беше приоритет на самите месни жители.

 

Паркингот кој се наоѓа позади зградата на ЕЛС општина Радовиш и Одделението за внатрешни работи при МВР е со вкупен капацитет за паркирање на 30 возила вклучувајќи ги паркинзите за лица со инвалидитет. Паркингот е со дополнително партерно уредување кое ќе биде збогатено со зелени површини, дрвја и декоративни цвеќиња.

 

Народните пари мора домаќински и одговорно да се трошат.