If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | НАБАВКА НА ДОПОЛНИТЕЛНА КОЛИЧИНА НА ПРОТИВПОЖАРНА ОПРЕМА
18959
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18959,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

НАБАВКА НА ДОПОЛНИТЕЛНА КОЛИЧИНА НА ПРОТИВПОЖАРНА ОПРЕМА

Дата

February 11, 2022

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Врз основа на планираното годишно набавување на противпожарна опрема а согласно Законот за пожарникарство, општина Радовиш изврши набавка на дополнителна количина на противпожарна опрема.
Продолжуваме посветено да се грижиме за опременоста на единицата која професионално ги извршува задачите околу спасувањето на граѓаните и нивните имоти при пожари, природни катастрофи и елементарни непогоди.
Опремата е наменета за основните потреби за интервенција на ТППЕ Радовиш.