If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | 24.СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
9044
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9044,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

24.СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

August 27, 2014

Категорија

Вести, Совет

Советот на општина Радовиш ја одржа 24-та седница, во која беа разгледани и усвоени голем број на одлуки и извештаи од комисиите при Советот.

 

Седницата ја водеше Претседателот на Советот Никола Миовски, а се работеше со однапред донесен дневен ред од 34 точки.
На оваа седница се поставија голем број советнички прашања на кои одговраше Градоначалникот Сашко Николов.