If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | 50. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
11674
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11674,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

50. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Во салата на Советот на општина Радовиш денес беше одржана 50 та седница на Советот.

FOT_7349

На оваа седница се работеше со претходен донесен дневен ред од 21 точки, а седницата ја водеше Претседателот на Советот Никола Миовски.

FOT_7373

Покрај советничките прашања на денешната седница, советниците ги разгледаа и освоија одлуките и извештаите донесени од Комисиите при Советот на општина Радовиш.

FOT_7387

FOT_7393

Дата

June 14, 2016

Категорија

Вести, Совет