If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРОГРАМА ЗА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 6 НОЕМВРИ – „73 ГОДИНИ СЛОБОДЕН РАДОВИШ“
12988
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12988,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРОГРАМА ЗА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 6 НОЕМВРИ – „73 ГОДИНИ СЛОБОДЕН РАДОВИШ“

Дата

November 01, 2017

Категорија

Вести, Известување

Оваа година општина Радовиш одбележува 73 години од своето ослободување. За таа цел односно за одбележување на овој значаен празник е подготвена следната програма:

 

ПРОГРАМА

      06.11.2017 год. Понеделник

10:00 час. Турнир во мал фудбал помеѓу општинските основни училишта

11:00 час. Полагање свежо цвеќе пред спомен обележјата во Радовиш

12:00 час. Свечен прием на Градоначалникот на општина Радовиш

19:00 час. Академија по повод 73 год. слободен Радовиш, ОУ ЦК Ацо Караманов

-Ликовна изложба од Втората Меѓународна радовишка ликовна колонија „Св.Георгија 2017“

-Поздравно обраќање на Градоначалникот на општина Радовиш

-Доделување на плакети

-Концерт