If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИСПЛАТА НА ВТОРАТА РАТА ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА СТИПЕНДИИ
8622
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8622,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИСПЛАТА НА ВТОРАТА РАТА ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА СТИПЕНДИИ

Дата

July 08, 2014

Категорија

Известување, Тековни Проекти

Најсигурен начин за успехот и перспективата на младите е инвестицијата во образованието, која има повеќекратен повратен ефект.

За таа цел, општина Радовиш инвестира во образованието со доделување на стипендии кои не се само парична, туку и симболична поддршка за секој одличен ученик да продолжи со успесите кои ги остварил досега.

Со уплатата на втората рата на општинските стипендии, беше реализиран уште еден од ветените проекти.

……………………………………………………………………………………..
Општината Радовиш ги известува сите корисници на општинските стипендии од општинските основни училишта, како и од средното општинско училиште СОУ „Коста Сусинов„ од Радовиш дека денес ќе им биде исплатена на нивните трансакциони сметки втората рата од стипендиите за ученици и дека во текот на утрешниот ден ќе можат да си ги подигнат од банките.