If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ И УЧЕСТВО НА МАНИФЕСТАЦИЈАТА “САМУН ЕМ ТАТЛИЈА“
9163
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9163,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ И УЧЕСТВО НА МАНИФЕСТАЦИЈАТА “САМУН ЕМ ТАТЛИЈА“

Дата

September 23, 2014

Категорија

Вести, Известување

ЈАВЕН ПОВИК

 За пријавување и учество на заинтересирани субјекти на манифестацијата “Самун ем Татлија“ – 17, 18 и 19 Октомври 2014 година во Радовиш.

Право на учество

 Правни лица, трговски друштва (угостителство), здруженија (кои се регистрирани и обавуваат дејност поврзана со традиционалната кујна), со седиште во Општина Радовиш.

 

 

Критериуми

 –          Корисниците да се регистрирани согласно Законот за трговски друштва и Законот за здруженија и фондации;

–          Корисниците својата дејност да ја реализираат на територијата на Општина Радовиш;

–          Докажано искуство во приготвување на специјалитетите Самун и Татлија.

 

 

  pdf_icon_50    1. ЈАВЕН ПОВИК (погледни или симни)

                      2. БАРАЊЕ