If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | МОДЕРНО УРЕДЕН РАДОВИШ НАША СЕКОЈДНЕВНА ПРЕОКУПАЦИЈА
9217
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9217,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

МОДЕРНО УРЕДЕН РАДОВИШ НАША СЕКОЈДНЕВНА ПРЕОКУПАЦИЈА

Дата

October 02, 2014

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Граѓаните на општина Радовиш деновиве се сведоци на забрзано реконструирање и уредување со бекатон плочки на  повеќе тротоари во градот и општината.

 

Повеќе од 3500м2 современи бекатон плочки ќе бидат наместени на улиците Илија Алексов,свети Спасо Радовишки, 22 ри Октомври во населба Раклиш и други населени места.

 

Градоначалникот Николов во текот на вчерашниот ден беше во обиколка на локациите каде се изведуваат градежните работи и самиот лично се увери во динамиката и квалитетот на работата.