If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОСТВАРЕНА СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ ОД ВОИСЛАВЦИ
9516
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9516,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОСТВАРЕНА СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ ОД ВОИСЛАВЦИ

Дата

November 19, 2014

Категорија

Вести

Во рамките на агендата за посета по населените места низ општината, вечерва Градоначалникот Сашко Николов заедно со своите соработници остварија средба со жителите на Воиславци.

 

На оваа средба од страна на Градоначалникот Николов жителите на Воиславци беа запознаени со динамиката на тековните Проекти кои се реализираат во оваа населено место, а исто така им беше презентирано и какви други инфраструктурни зафати и проекти се предвидени за реализација во наредната година.

 

Градоначалникот Сашко Николов им потврди дека во најскоро време ќе започне да се реализира клучниот инфраструктурен проект за оваа населено место – изградбата на канализационата мрежа.

 

Од страна на жителите на Воиславци исто така беа поставени и голем број на прашања, на кои добија одговори од страна на Градоначалникот Николов и неговите соработници.