If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
9968
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9968,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Категорија

Известување

Врз основа на Оперативниот план за услуги на пазарот на труд и активни програми и мерки за вработување за 2015 година, предвидени во Програмата за работа на Владата на Република Македонија 2011-2015, Агенцијата за вработување на Република Македонија на 18.02.2015 година,  објавува

 

ЈАВЕН ОГЛАС

до невработените лица

  1. Се повикуваат сите евидентирани невработени лица кои активно бараат работа и своето вработување сакаат да го решат со финансиска поддршка преку Програмата за самовработување, да се пријават во работните клубови на центрите за вработување на АВРМ каде редовно се евидентираат како невработени лица.
  1. Се охрабруваат младите невработени лица кои активно бараат работа своето вработување да го решат со финансиска поддршка преку Програмата за самовработување.

 

ЈАВЕН ОГЛАС   (превземи)