If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОГЛАС ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ЛИНИИ ЗА ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ
9992
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9992,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОГЛАС ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ЛИНИИ ЗА ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ

Дата

February 25, 2015

Категорија

Известување, Соопштенија

Врз основа на Одлуката за распишување оглас за распределба на линии за вршење линиски превоз на патници во општина Радовиш број 08-388/1 од 11.02.2015 година

Комисијата за јавна безбедност, безбедност во сообраќајот и противпожарната заштита при Советот на општина Радовиш, распишува:

О Г Л А С

За прибирање на понуди за доделување на линии за градски и приградски превоз на патници во општина Радовиш

 

 

pdf_icon_50 (превземи)

ОГЛАС ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ЛИНИИ ЗА ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ

 

 

Огласот трае 8 (осум) дена од денот на објавувањето во информативните средства и огласната табла во просториите на општина Радовиш, (од 26.02.2015 до 05.03.2015 год.)