If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОТПИШАН ДОГОВОРОТ ЗА ИЗГРАДБА НА ЛОКАЛНИОТ ПАТ ОД МОСТОТ НА СМИЉАНСКА РЕКА ДО ЦЕНТАРОТ НА СЕЛОТО СМИЉАНЦИ
15814
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15814,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОТПИШАН ДОГОВОРОТ ЗА ИЗГРАДБА НА ЛОКАЛНИОТ ПАТ ОД МОСТОТ НА СМИЉАНСКА РЕКА ДО ЦЕНТАРОТ НА СЕЛОТО СМИЉАНЦИ

Дата

April 09, 2019

Категорија

Вести

Општина Радовиш во соработка со канцеларијата на Светска Банка во РСМ, потпишаа договор со фирмата „Ленди Груп“ ДООЕЛ- Скопје за изградба на патот од мостот на Смиљанска река до центарот на селото Смиљанци во вредност од 25.5 милиони денари.

Со градежните активности на траста во должина од 2.7 км ќе се започне на 5ти Мај а се очекува комплетирање до крајот на месецот Јули.