If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | КООРДИНАТИВЕН СОСТАНОК ВО РАМКИТЕ НА „ПРОЕКТОТ ЗА ГРАДЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИ ЗА ЕКОСИСТЕМСКИ-БАЗИРАНО НАМАЛУВАЊЕ НА РИЗИЦИ ОД КАТАСТРОФИ
14509
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14509,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

КООРДИНАТИВЕН СОСТАНОК ВО РАМКИТЕ НА „ПРОЕКТОТ ЗА ГРАДЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИ ЗА ЕКОСИСТЕМСКИ-БАЗИРАНО НАМАЛУВАЊЕ НА РИЗИЦИ ОД КАТАСТРОФИ

Дата

June 13, 2018

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Денес во просториите на општина Радовиш се одржа координативен состанок на претставници од „JICA“и претставници од институциите вклучено во  „Проектот за градење на капацитети за екосистемски-базирано намалување на ризици од катастрофи (Eco–DRR) преку одржливо управување со шумите во Република Македонија”.

 

Оваа координација беше со цел на реализација на Социоекономско истражување на населението на подрачјето каде што ќе се реализира проектот во општина Радовиш, а ќе го спроведе тим од стручни експерти.