If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА ЧЕТВРТАТА ФОРУМСКА СЕСИЈА
9625
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9625,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА ЧЕТВРТАТА ФОРУМСКА СЕСИЈА

Дата

December 10, 2014

Категорија

Вести

Денес беше одржана четвртата форумска сесија од Форуми на заедниците-буџетски форум, која ја спроведува Општина Радовиш со подршка на Швајцарската агенција за подршка и развој.

 

На оваа форумска сесија се разгледаа повеќе теми од буџетот на Општина Радовиш:  Комунални дејности, Урбанистичко планирање, животна средина и образование.

 

Градоначалникот на општина Радовиш, Сашко Николов ги презентираше поголемиот дел од буџетските програми со посебен осврт на програмата за комунални дејности, која предизвика голем интерес кај присутните граѓани.

 

На четвртата форумска сесија зедоа учество 105 граѓани од општината кои активно со свои предлози придонесоа кон идното креирање на издржан и реален буџет на транспарентен начин.