If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | IX-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
14065
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14065,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

IX-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

March 26, 2018

Категорија

Вести, Совет

Советот на општина Радовиш денес ја одржа својата 9-та Итна седница на која се разгледуваа 5 точки од дневниот ред.

 

Пред почетокот на оваа седница беа разгледани и усвоени точки од одложената 6-та седница и тоа: Предлог-одлуката за избор на спортист, спортска екипа и тренер за 2017 година, како и Предлог-Програма за спроведување на општите мерки за заштита на населението од заразни болести на територијата на општина Радовиш за 2018 година.

 

Од 9-та седница се разгледуваа и усвоија Предлог-одлуките за давање на позитивно мислење за изведување на ученички екскурзии за учениците од основните училишта во општина Радовиш, како и Предлог-одлуките за распределба на средства од буџетот на општина Радовиш на спортските клубови, здруженија и сојузи од општина Радовиш за 2018 година.