If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | JАВЕН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ТРАДИЦИОНАЛНИТЕ ШЕСТОНОЕМВРИСКИ ПРИЗНАНИЈА И ПЛАКЕТИ ЗА 2019 ГОДИНА
16945
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16945,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

JАВЕН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ТРАДИЦИОНАЛНИТЕ ШЕСТОНОЕМВРИСКИ ПРИЗНАНИЈА И ПЛАКЕТИ ЗА 2019 ГОДИНА

Дата

October 10, 2019

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Врз основа на донесената Одлука бр.08-1535/1 за распишување на Конкурс за доделување на традиционалните Шестоноемвриски признанија и плакети за 2019 година, донесена на Советот на општина Радовиш на ден 07.10.2019 год. општина Радовиш објавува :

 

JАВЕН КОНКУРС

за доделување на традиционалните Шестоноемвриски признанија и плакети за 2019 година

 

  1. Се распишува јавен конкурс за доделување на традиционалните Шестоноемвриски признанија и плакети за 2019 година
  2. На конкурсот може да се јават сите заинтересирани правни и физички лица, организации од невладиниот сектор, образовни, спортски и културни установи и останати асоцијации на граѓани од општина Радовиш во сите сфери на општествениот и стопанскиот живот во општина Радовиш кои што постигнале вонредни резултати и успеси во својата дејност во 2019 год.
  • Потребни документи за поднесување се :

– Образложение за предлогот по Конкурсот ;

– Список на добиени награди и признанија во тековната 2019 година и копија од добиените награди (ако ги има добиено)

  1. Период за доставување на документите од 09.10.2019 година заклучно со 20.10.2019 год.

Документите се поднесуваат на адреса :

ЕЛС општина Радовиш

Бул. „Александар Македонски“ бр. 7, 2420 Радовиш

или директно во архивата на ЕЛС општина Радовиш

Со назнака : По конкурсот за 6 Ноември 2019 год.

 

Напомена: Пријавите со нецелосна документација и ненавремено донесени, нема да бидат разгледувани.

 

ЕЛС општина Радовиш

Градоначалник : Герасим Конзулов